miercuri, 17 octombrie 2012

Moda se muta pe Pinterest

  No comments    
categories: 
In era WEB 2.0 nu mai este suficient sa ai un magazin de moda fizic sau online. Trebuie sa fii prezent pe Facebook, Twitter si mai nou pe Pinterest.

Asos este unul dintre magazinele online care si-a deschis un magazin nou pe tarlaua Pinterest.


Spre deosebire de magazinul online, pe Pinterest amatoarele pot da like tinutelor dorite, pot recomanda pozele prietenilor, da share pe Facebook sau pot prelua imaginile lipindu-le pe boardurile lor. De asemenea, fiecare imagine pastreaza linkul paginii de unde a fost luata, astfel incat cumparatorii sunt trimisi catre magazinul online al Asos.

Un exemplu de board  Asos:  Asos Celebrities (poze vedetei care poarta outfitul Asos este alaturata cu poza din catalog a acelui item).

Casa de moda Versace are 15 planse pe Pinterest. cea mai interesanta mi se pare Versace Wedding list prin care isi promoveaza linia de portelanuri realizata in colaboare cu Rosenthal.

Nu numai brandurile au adoptat noua platforma sociala ci si bloggeri de moda si revistele. Cosmopolitan si InStyle sunt doua exemple . Boardul meu favorit este, bineinteles, Cosmo Hot Guys :)

Mai multe idei de conturi Pinterest care merita urmarite : http://www.pinnerstofollow.com/

Cam atat pentru seara asta, acum dau fuga sa mai pun niste pinuri pe boardurile mele :)

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu