miercuri, 25 noiembrie 2009

Stil de printesa

  No comments    
categories: ,






Printre capetele incoronate ale Europei, pe departe cea mai fashionable este Letizia Ortiz, Printesa de Asturias. Este pe locul doi in topul celor mai elegante femei din lume, realizat de revista Vanity Fair, iar editia spaniola a revistei Elle a declarat-o "cea mai buna ambasadoare a modei spaniole".

La dineul oficial oferit de regii Spaniei in cistea vizitei presedintelui Sarkozy, ochii Europei erau , nu pe sefii de stat , ci pe duelul modei intre cele doua doamne, Letizia si Carla. Desi aceasta din urma starnise admiratie in urma cu cateva saptamani in vizita oficiala la Palatul Buckingham, de aceasta data duelul l-a pierdut irevocabil.

Pentru receptia de la palatul Zarzuela, Letizia poarta o creatie Felipe Varela pe care ii accesorizeaza cu pantofi-platforma.

Carla alege o tinuta Dior si pantofi cu tocuri moderate (pentru a nu fi mai inalta decat sotul ei).

Printesa de Asturias opteaza pentru o rochie de matase naturala cu dantela Chantily a designerului spaniol, Lorenzo Caprile. Ca si regina Sofia, Letizia alege de multe ori rochii cu ecou in portul traditional spaniol. Aici, tiara purtata de ea aminteste de accesoriile care prind mantilla nobilelor spaniole. Surpiza a fost ca, aceeasi rochie, cu cateva modificari, a fost purtata de printesa la o cina de gala, inainte de nunta sa.

Pentru receptia de la palatul Regal, Carla opteaza pentru o rochie Dior, foarte eleganta, insa nu foarte spectaculoasa, in opinia mea. Bijuteriile sunt Cartier.



In afara aparitiilor oficiale, stilul Letiziei este accesibil si modern. Unele reviste de moda spaniole au gasit cateva modele similare cu cele purtate de printesa in colectii ale retelei Mango.





FashionUp.ro La Redoute

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu